See on vist supp, mis on meie menüüs pea iga nädal. Supi jaoks on küll päris palju vaja hakkida, aga see on seda väärt!
KOOSTISOSAD:
- 4-5 peeti
- 4-5porgandit
- 3 sibulat
- 1/4-1/2 kapsapead ( olenevalt suurusest)
- umbes 6 kartulit
- 500g sealiha
- 1 loomaliha puljongikuubik
- vesi
- sool
- äädikas
- õli praadimiseks
Haki kõik koostisosad pisikesteks kuubikuteks. Pane hakitud peet puljongikuubiku ja veega keema. Vett lisa tunde järgi - kui paksu suppi sa tahad.
Samal ajal prae pannil õlis sibula- ja porgandikuubikud kergelt läbi. Lisa keema läinud vette. Nüüd lisa pannile õli ja sealihakuubikud. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta pann tulelt. Lisa supi sisse hakitud kapsas ja veidi aja pärast kartulikuubikud. Kui kõik köögiviljad on peaaegu valmis, lisa lihakuubikud. Lase veel veidi keeda. Maitsesta soola ja äädikaga ( ettevaatlikult, ära lisa liiga palju äädikat korraga) ja lase veidi kaane all maitsestuda.
Serveerimisel lisa hapukoort ja hakitud maitserohelist.
Samal ajal prae pannil õlis sibula- ja porgandikuubikud kergelt läbi. Lisa keema läinud vette. Nüüd lisa pannile õli ja sealihakuubikud. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta pann tulelt. Lisa supi sisse hakitud kapsas ja veidi aja pärast kartulikuubikud. Kui kõik köögiviljad on peaaegu valmis, lisa lihakuubikud. Lase veel veidi keeda. Maitsesta soola ja äädikaga ( ettevaatlikult, ära lisa liiga palju äädikat korraga) ja lase veidi kaane all maitsestuda.
Serveerimisel lisa hapukoort ja hakitud maitserohelist.
Retsept on pärit siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar