![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_iDic2nK6nPR8Lip2No6spwxiswXF11ESlT5E5RmqmIpQH9w93fS_wHThTnVp3neJxve-QRmy4MQUi2yfR5rUuZnfiTyT6yM1jDxznhA-N_BjmEa_g1Yin74_sAnWWVzFOZeAs-QGCeg3/s320/Picture+114.jpg)
1 pakk tom-hka maitseaine segu
4 dl kookospiima
6dl vett
2 kanafileed või 400g valge kala fileed
1 sl õli
3 tomatit
6 shampinjoni
1 laimi mahl
Kuumuta wok-pannil õli ja lisa tükeldatud kana/kala. kuumuta kergelt läbi ja lisa viilutatud shampinjonid. Sega kausis vesi, kookospiim ja tom-kha maitseaine segu. Lisa sektoriteks lõigatud tomat ja laimi mahl. Kuumuta tasasel tulel keemiseni.
originaalretsept võetud siit: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=6935
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar