![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFp2Q9XdzyX626eOKqvDnz-ljHyqBijDgVx-L61XswNNEvrFd3yLGgFZlY1KlCJnT21h_AwUWWmK0h9TYEMFys7vHwjtvIucPIZVtf1IWFgR7D0QtGt8NlFsq2xi6qNk5Q_ot7cwJ6wN8S/s320/Picture+037.jpg)
keedetud kartulid
keedetud porgandid
hapukurk
värske kurk
konservherned
vorst/sink
sibul
keedumunad
till
majonees
hapukoor
sinep
sool
Ei hakanud täpseid koguseid panema. Igaüks teeb maitse ja tunde järgi. Kuna tegemist ikkagi kartulisalatiga, siis kartulid siiski enamuses.
Majoneesi-hapukoort panen tavaliselt koguseliselt 50/50. Lisan ka natuke sinepit. Maitsestan soolaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar