

2 dl suhkurt
60g võid
1/2 dl vedelat mett ( mina paneks järgmine kord rohkem )
7 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Vahele :
1-1.5 kg hapukoort
3 dl suhkurt
Sulata või potis ja lisa mesi.  Tõsta hulka suhkruga vahustatud munad. Hoia kuni keemiseni. Nüüd tõsta tulelt ja lisa jahu-küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks taignaks. Jaga see 5 võrdseks tükiks.
Rulli jahuga 5 erinevat kihti. mina "lõikasin" ringid välja wokpanni äärega.  
Küpseta iga kihti 175-kraadises ahjus kuni kiht muutub kergelt kuldpruunikaks  ( 5-10 minutit ) 
Üks taignaplaat purusta peenikesteks tükkideks. 
Määri nüüd kihtide vahele suhkruga segatud hapukoort ja kõige peale pane purukiht. 
Selle koogi tegemine on küll üsna tülikas, aga tulemus on seda väärt !
 
küpsenud taignakettad olid nii kivikõvad,et nendega võis lausa naelu seina lüüa
VastaKustutaaga kas sa nendest koogi tegid? alguses nad ongi kõvad. hapukoorega lähevad imepehmeks ja suus sulavaks :)
VastaKustutaNäeb üpris sulnis välja! Tubli töö!
VastaKustuta