21 august 2009

Kukeseene-singi pitsa


Vilma õhukese pitsapõhja pulber
Sibul
kukeseened
tomat
hapukurk
paprika
Sink
Juust
Sool
Pitsa maitseaine
tomatipasta

Tükelda sibul, paprika ja hapukurk. prae neid pannil väheses õlis koos kukeseentega, lisa sool
Valmista taigen õpetuse järgi ja laota plaadile. Määri tomatipasta õhukese kihina sinna peale. Kata ühtlaselt praetud koostisosadega. Lisa kõige peale tomativiilud ja pitsamaitseaine. Pane 200 kraadisesse ahju 20 minutiks ( muidugi oleneb kui paks kiht katteaineid on, niiet vaata, et pitsa enamvähem valmis oleks ) Nüüd võta korra pitsa välja ja riputa peale riivitud juust- Pane ahju tagasi, kuni juust korralikult sulab. Lase natukene jahtuda, enne kui lõikama asud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar