28 september 2011

Fetajuustu-punase sibula pirukas


500g lehttaigent, kes tahab, võib ka rohkem panna
5 punast sibulat
natuke õli
400g toorjuustu
värsket basiilikut ( kui ei ole, võib ka kuivatatud basiilik olla)
sool
pool pakki fetajuustu
natuke sinihallitusjuustu
soovi korral ka musti oliive

Retsepti soovitajaks on minu kallis Kristina, kellel on see üheks suureks lemmikuks.
Koori ja viiluta sibul. Prae see õlis klaasjaks. Võta pann tulelt ja lisa toorjuust, sool ja basiilik. Sega ühtlaseks.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja rulli lehttaigen plaadi suuruseks ja aseta sinna peale.
Nüüd pane sinna peale ühtlase kihina sibula-toorjuustu segu. Kõige peale lõika kuubikuteks fetajuust ja sinihallitusjuust.
Küpseta, kuni lehttaigen on kuldne.


1 kommentaar: