26 aprill 2009

Prantsuse šokolaadikook



See ongi see kook, kuhu käib jahu vähem kui suhkrut :D

200g tumedat šokolaadi
200g võid
3 dl suhkrut
4 muna
1 sl nisujahu

Sulata mikrolaineahjus ( madalal kuumusel) või veevannis tükkideks tehtud šokolaad ja või. Sega juurde suhkur ja lase natukene jahtuda. Lisa ükshaaval segades juurde munad ja lõpuks sõelu hulka nisujahu. Sega ühtlaseks.
Kalla tainas lahtikäivasse koogivormi ja küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
Kook jääb pealt krõbe ja seest mõnusalt pehme ja niiske. 
Koogil võiks lasta jahtuda. Süüa kasvõi järgmisel päeval.
Mina pakkusin kooki koos vaniljejäätisega.

1 kommentaar:

  1. No näed - veel üks inimene, kes selle koogi avastanud :)

    VastaKustuta