![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinQkLlGdURoYgjUcsG7629k_Y8DmmI3Vy_a5I7TxxtVhhyRGEbWkUEgwWiMLog-tUmWC9q4qp-r9p9sIp5lOCHIv4-nRpHfH4vBvTQ0RHkS6JNM6b9dabfvJ2-cGzVBeQ8q4cHZLNhOpNA/s320/Picture+072.jpg)
500g sea- või lambaliha
paar sibulat
paar porgandit
paar supilusikatäit tomatipüree
2.5 dl riisi
soola
pipart
1 l puljongit
õli
Lõika liha kuubikuteks ja pruunista õlis. Lisa hakitud sibulad ja väikesteks kuubikuteks/ viiludeks lõigatud porgandid. kuumuta kümmekond minutit. Lisa tomatipüree ja pipar. kuumuta edasi. Kalla juurde tuline puljong ja hauta 20-25 minutit, kuni liha on poolpehme. Lisa riis ning hauta aeg-ajalt segades pehmeks. Lisa maitse järgi soola.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar