![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjj2Gtq_bWZVGl8kpV54uqCD5AYmeU2C1NVlaEaJYY01rtWUbs58lqGd_vS3F0OpyoVWHcQVCRfjve8idWJbpW0Jeygs4-qWjDMbeMOttQ9mjV6bXg7-ASJW0OsoNkSzhjjmKRoAIcxCulu/s320/Picture+039.jpg)
6 dl jõhvikajooki ( nt Põltsamaa)
1 dl mannat
Soovi korral ka suhkurt
Kuumuta mahl ( ja suhkur) keemiseni. Lisa samal ajal segades vaikselt mahlale manna. Keeda segades umbes 5 minutit. Lase veidi jahtuda ja vahusta kohevaks. Serveeri külma piimaga.
Kas retseptis on mõeldud Põltsamaa jõhvikajooki või jõhvika kannujooki
VastaKustuta