![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhC-7n72t3m_cfrOBXFuLxFAv28DsoSop9EjjgeqJHoquDC1_M9pCJuet2q0OPSJUi3YRypybyHrHpJhQ7L4dovs0fGpDnlKoVrZfNOXY262t4ql1ba0FQIgrPO-DOcIa2rbnwgIz-x0w12/s320/Picture+067.jpg)
kartul
porrulauk
porgand
till
lõhe (supikogu)
vesi
kohvikoor
sool
sidrunipipar
Supikogu keeta 2 l veega. Tõsta kalatükid välja ja puljong läbi sõela kallata puljongile lisada tükeldatud porgand, kartul ja porrulauk, puhastatud lõhetükid. Kui köögiviljad pehmed on, lisada kohvikoor, till ja sool-sidrunipipar.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar