![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcBYIpx_9HWDcIrNLqx1WvmGdOc-Gx8K-ckbUuxOJWbXA5_TfMtueLBjcAVbEzYUTr_K3Z8wngM_QJAm4VhED-fU2nJR-YVirokvD6w1MOYU2Ng6W9CMb2Y26SLaUNAVJYmi16h0x7OccK/s320/krepid.jpg)
Taigen:
1 muna
300g piima
1.5 dl jahu
soola
Klopi muna poole piima kogusega läbi. Lisa jahu ja sega läbi. Lõpuks sega ülejäänud piim ja maitsesta.
Lase taignal enne küpsetamist 2 tundi kile all seista, et jahu saaks paisuda. Küpseta võimalikult õhukesed krepid kuumal pannil sulavõiga.
Kogusest saab umbes 8 kreppi.
Täidiseks olen ise kasutanud
karp shampinjone, Nõo pitsakate ( 300g sinki), 1 sibul, riivitud juustu, sinihallitusjuustu.
Plaanis proovida ka : kalamarja,vutimunade,punase sibula ja hapukoorega.
Täidise koostisosad küpsetada võiga pannil läbi ja katta pannkoogi 1/4 ühes "nurgas". Lappida kokku ja kuumutada veel hetkeks pannil läbi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar