27 märts 2011

Krepid


Taigen:
1 muna
300g piima
1.5 dl jahu
soola

Klopi muna poole piima kogusega läbi. Lisa jahu ja sega läbi. Lõpuks sega ülejäänud piim ja maitsesta.
Lase taignal enne küpsetamist 2 tundi kile all seista, et jahu saaks paisuda. Küpseta võimalikult õhukesed krepid kuumal pannil sulavõiga.
Kogusest saab umbes 8 kreppi.

Täidiseks olen ise kasutanud
karp shampinjone, Nõo pitsakate ( 300g sinki), 1 sibul, riivitud juustu, sinihallitusjuustu.
Plaanis proovida ka : kalamarja,vutimunade,punase sibula ja hapukoorega.
Täidise koostisosad küpsetada võiga pannil läbi ja katta pannkoogi 1/4 ühes "nurgas". Lappida kokku ja kuumutada veel hetkeks pannil läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar