28 jaanuar 2011

Toorjuustu-šokolaadi kook


Põhi:
75g võid
15 digestive küpsist

Täidis:
400g maitsestamata toorjuustu ( Philadelphia )
100g valget šokolaadi
100g piimašokolaadi

Sulata või ja sega see purustatud küpsistega läbi. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja suru küpsisepuru tihedalt selle põhja. Mina kasutasin 20 cm diameetriga koogivormi ja põhi oleks veidi õhem võinud olla. Umbes 24 cm diameetriga vormile sobiks hästi, ma usun. Samas täidise paksus oli just mõnus nii väikses vormis.
Sulata vesivannil piimašokolaad. Lisa sellele 200g toorjuustu ja sega ühtlaseks. Kalla saadud segu koogivormi ja silu ära. Tee sama valge šokolaadiga ja silu pruuni kihi peale vaikselt ja ühtlaselt. Aseta paariks tunniks külmkappi tahenema.
Imehea ja imekerge kook!
Jällegi pärit Ragne blogist ( kokkama.blogspot.com)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar