04 jaanuar 2011

Sealiha/singi - strooganov



600g sealiha/sinki
3 sibulat
1-2 sl võid
3 sl jahu
soola
200g tomatipüreed
1 sl teravat sinepit
5dl puljongit
2dl hapukoort
rohelist sibulat

Tükelda sealiha/sink ja koori-haki sibulad. Kuumuta sibulaid vaiksel tulel võis. Lisa liha ja pruunista kergelt. Lisa jahu ja sega-pruunista. Sega kokku puljong-sinep-tomatipüree. Lisa pannile ja hauta u 10 minutit. Lisa hapukoor ja sega. Hauta veel mõned minutid. Maitsesta soola-pipraga ja serveeri koos rohelise sibulaga.
Retsept oli küll originaalis vorstiga tehtud, aga kuna meie peres väga vorsti ei sööda, olen selle nii liha kui ka singiga asendanud. Mõlemaga on väga hea saanud.
Retsept on pärit siit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar