1 lillkapsas
umbes 6-8 kartulit
1 kolmnurk sinihallitusjuustu
1 karp krevettidega merevaiku
soola
vett
Lillkapsast ja kartuleid on supis ühepalju. Tükelda kooritud kartulid keedupotti ja lisa sinna lillkapsa õisikud. Vett pane täpselt nii palju, et see kataks köögiviljad. Keeda kartul ja lillkapsas pehmeks. Kalla osa vett kaussi, natuke jäta potti. Nüüd asu köögivilju püreestama. Kui tunned, et liiga paks on jäänud, lisa kausist keeduvedelikku juurde. Kui oled saavutanud sobiva konsistentsi, lisa purustatud sinihallitusjuust ja karp merevaiku. Sega korralikult segamini. Lõpetuseks maitsesta soolaga.
See on selline püreesupp, mida isegi mu mees, kes üldiselt püreesuppe ei armasta, suure isuga sõi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar