03 veebruar 2010

"Hiinakas" krevettide, kanaliha ja küüslauguga


1 pakk munanuudleid
200g krevette
2 kanafileed
2 väikest porgandit
1 sibul
Pool väikest hiinakapsast
6 küünt küüslauku
soja kastet
õli
soola
rohelist sibulat

Valmista munanuudlid. Prae kanaliha tükid pannil küpseks, maitsesta soolaga ja kalla eraldi kaussi. Nüüd kuumuta pannil sibulatükid ja porgandiribad poolpehmeks. Purusta sisse 4 küüslaugu küünt. Lisa hakitud hiina kapsas ja kuunuta pool minutit segades. Lisa uuesti lihatükid ja nõrutatud krevetid. Sega mõni hetk ja lisa munanuudlid. Sega hoolega. Lisa veidi sojakastet. Keera wok-pannil tuli alt ära ja purusta sisse veel kaks küünt küüslauku. Sega.
Serveeri hakitud rohelise sibulaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar