16 detsember 2015

Loomalihapada kuivatatud ploomidega



KOOSTISOSAD:
  • 600g veiseliha
  • 1 sibul
  • 1 pisem juurseller
  • 2 porgandit
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 pakk kuivatatud ploome
  • 5dl lihapuljongit
  • 2sl tomatipüreed
  • soola
  • pipart
Lõika liha tükkideks, pruunista pannil võis ja tõsta haudepotti. Haki sibul, seller, porgandid väiksemateks tükkideks.  Haki küüslauk peeneks. Pruunista sibul, seller, porgand ja küüslauk pannil võis ja tõsta liha juurde. Lisa sinna ploomid, puljong ja tomatipüree. Lase puljongil keema minna. Maitsesta soola ja pipraga ja pane haudepott ahju või lase vaiksel tulel kindlasti üle tunni haiduda, parem oleks veelgi rohkem. Seda pehmemaks liha läheb.
Retsept on pärit kokaraamatust "GI kogu perele".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar