20 detsember 2009

Võileivatort suitsukalaga



2 suurt röstsaia ( kokku 12 korda 3 viilu)
500g hapukoort
500g majoneesi
1 suur või 2 väiksemat porrut
mõnisada grammi suitsukala
aroomisoola
sidrunipipart
Hellmanns light majonees
kaunistuseks mune, värsket kurki, redist, rohelist sibulat, tilli, porrut, lehtsalatit jne

Sega kokku majonees, hapukoor. Lisa viilutatud porru ja suitsukala tükid. Maitsesta aroomisoola ja sidrunipipraga.
Lõika saial ääred ära, et alles jääks ilusa valge sisuga kandilised tükid. Lao esimene kiht valmis. Selle peale pool valmistatud kastmest. Järgmine kiht saia. Teine osta kastmest ja viimane kiht saia. Kata terve tort Hellmannsiga. Aseta kook foolimi alla üleöö külmkappi seisma. Järgmine päev kata uuesti majoneesiga ja kaunista. Head isu!

1 kommentaar:

  1. ma kohe hakkan seda torti tegema ;) homme saan raporteerida, kuidas välja tuli!

    VastaKustuta