1 suur või kaks väiksemat porrulauku
3 muna
2 tuunikala konservi ( soolvees)
hapukoor
majonees
sidrunipipar
aroomisool
Hellmans light majonees
1-2 saia
porrulauk õhukesteks viiludeks viilutada. keedetud munad hakkida. lisada tuunikala konservid.
hapukoor, majonees, sidrunipipar, aroomisool.
saial ääred ära lõigata- saab natukene ilusam.
ja polegi muud, kui laduda vaheldumisi saia kihte ja kastmekihte. kõige peale peaks jääma paljas sai.
pealt ja külgedelt hellmans majoneesiga katta. panna külmkappi fooliumi alla seisma. ideaalne oleks kui tort saaks üleöö seista.
järgmisel päeval katta uuesti hellmansi majoneesiga ja kaunistada oma maitse järgi.
mina kasutasin rohelist sibulat, kurki ja keedetud mune :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar