kõigile pastasõpradele :)
500 g pastat
400g seeni ( suvel oleks kukeseened väga head, aga talvel olen leppinud poes müüdavate pruunide shampinjonidega - paremad kui valged )
terve porrulauk ( varre osa, mitte lehed)
6-8 küüslauguküünt
oliiviõli
4 dl kohvikoort
250 g sinihallitusjuustu
1dl valget veini
soola,pipart, basiilikat
terve porrulauk ( varre osa, mitte lehed)
6-8 küüslauguküünt
oliiviõli
4 dl kohvikoort
250 g sinihallitusjuustu
1dl valget veini
soola,pipart, basiilikat
Pane pasta keema. Haki porrulauk, seened ja küüslauk. pann tulele, õli ja hakitud koostisosad peale. mõne minuti pärast lisa vein, siis koor.
Vala pastal vesi ära ja kalla segatud "kaste" pastale peale. lisa tükkide haaval sinihallitusjuust ja sega kuni see sulanud on. maitsesta soola, pipra ja basiilikuga.
mehe palvel olen vahels ka kanafileed lisanud ( selle siis ka pannil enne pruunistanud) , aga ka ilma lihata on toit super !
täpiks i-le võib veel parmesani peale riivida.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar