Põhi:
250g Digestive küpsiseid
75 g võid
Täidis:
400g kohupiima pastat
2 dl vahukoort
1 tl vanillisuhkrut
300g valget šokolaadi
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.
Määri lahtikäiv koogivorm võiga ja suru saadud segu sinna põhja.
Sulata šokolaad mikrolaineahjus ( madalal kuumusel ! ) või veevannil.
Sega mikseriga omavahel kohupiim, vahustatud koor, sulatatud šokolaad ja vanillisuhkur.
Kalla segu vormi ja lase mõned tunnid külmkapis seista.
Esimesel korral tegin seda torti mustikatega valge šokolaadiga ja kaunistasin mustikatega ( ja kummikommidega :D ) Teisel korral kasutasin kookosega valget šokolaadi ja tordi kaunistasin omakorda kookoshelvestega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar