27 veebruar 2011

Suitsulihasupp


300g suitsuliha
2-3 sibulat
3 küünt küüslauku
4-5 kartulit
4 spl riisi
200ml tomatipastat ( kasutasin chilli-maitselist)
1 lihapuljongi kuubik
2-3 tl majoraani
paar porgandit
soola
pipart
vett
rohelist sibulat

Haki kõik koositisosad.
Kuumuta potis liha ja sibul. Lisa porgand ja riis. Natukese aja pärast lisa purustatud küüslauk ja tomatipasta. Natukese aja pärast lisa vett. Lisa sektoriteks lõigatud kartulid, majoraan ja puljongikuubik. Keeda kuni kõik koostisosad on valmis. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri koos rohelise sibulaga. Soovi korral lisa ka hapukoort.
Retsept pärit linzu blogist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar