21 oktoober 2009

Pasta terava singikastmega


120g pastat
vett, soola
2 sibulat
2 küüslauguküünt
tükike tšillipipart
1 punane paprika
1 roheline paprika
200g shampinjone
100g Nõo pitsakatet või mõnda muud sinki
2 tl õli
6 ploomtomatit
1 tl kuivatatud basiilikut

Keeda pasta. Valmista keemise ajal kaste. Selleks lõika sibul rõngasteks, purusta küüslauguküüned. Peenesta tšilli, tükelda paprikad, shampinjonid ja vorst. Kuumuta õli pannil, prae selles sibul, küüslauk. Kahe minuti pärast lisa tšilli, paprika, shampinjonid, vorst ja jätka praadimist 3 minutit. Lisa pannile kooritud ( tee noaga tomatile ristlõige. aseta 2 minutiks kuuma vette, loputa külma veega ja tõmba koor ära ) ja hakirud tomatid ja basiilik. Hauta veel 10 minutit. Lisa pasta ja sega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar