8 kartulit
1 kaalikas
5 porgandit
veerand kapsapead
400g veise- või vasikahakkliha
1 porru
4 tomatit
3 paprikat
soola
hakklihamaitseainet
peterselli
peterselli
paprika maitseainet
Lõika kartulid, porgandid ja kaalikad kuubikuteks. Tükelda kapsas ja pane kõik vähese veega keema. Kuumuta hakkliha pannil kahes jaos kiiresti läbi. Lisa tükeldatud tomat, paprikad ja porrulauk ning hauta madalal kuumusel, kuni köögivili on pehme. Maitsesta segu üsna tugevasti ja lisa pisut soola. Kui teise poti aedvili on pehmeks keenud, vala kõik kokku ja sega hästi läbi. Lisa peenestatud petersell, kuumuta veel paar minutit ning serveeri.
Kõige parem ühepajatoit, mis ma saanud/teinud olen!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar