See ongi see pitsa, mida me Rootsis sõime ja ma üritasin nüüd järgi teha. Väga hea tuli!
KOOSTISOSAD:
- 1pk pitsapõhjapulbrit(mida paksem ja kohevam, seda parem. Ilmselt ise taigen teha oleks eriti hea, aga mul seekord oli kiire õhtusöögiga).
- 1pk Serrano sinki
- 1 ( pisem) purk päikesekuivatatud tomateid
- u 400g mozarella juustu
- paar peotäit rukolat
- parmesanilaaste
Tegin pitsapõhja, vastavalt õpetusele. Ladusin peale päikesekuivatatud tomatid ja viilutatud mozarella. Panin ahju.
Kui pitsa ahjust välja tuli ja veidi jahtunud oli, ladusin peale serrano singi , puistasin veidi rukolat ja lõpuks lisasin parmesani laastud. Väga maitsev!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar