KOOSTISOSAD:
250g lõhefileed
Põltsamaa sinepit
meresoola
kappareid
kirsstomateid
rukolat
beebispinatit
rohelisi ube
oliiviõli
balsamiäädikat
Määri lõhefilee sinepiga kokku, purusta peale veidi meresoola. Lase natuke aega seista.
Lase pann kuumaks ja pruunista lõhefilee kaane all mõlemalt poolt. Auruta peotäis rohelisi ube.
Pese ja tõsta taldrikule veidi beebispinati lehti ja rukolat. Haki peale kirsstomatid. Tilguta peale veidi oliiviõli ja balsamiäädikat ja purusta peale natuke meresoola. Sega kergelt läbi. Lisa veidi kappareid. Lase rohelistel ubadel natuke jahtuda ja lisa salatile. Kui lõhe on pruunistatud, tee filee veidi pisemateks tükkideks ja aseta salati peale. Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar