Meie pere lemmik, kõige mahlasem rabarberikook. Retsept võetud toidutarest.
200g võid
3dl jahu
1 muna
1dl suhkrut
1tl küpsetuspulbrit
Vahele:
400g hakitud rabarberit
400g hakitud rabarberit
2tl kaneeli
1sl suhkrut
Kate:
3dl hapukoort
3dl hapukoort
2 muna
1dl suhkrut
1tl vaniljesuhkrut
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa muna. Peale seda küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega ühtlaseks massiks. Suru taigen küpsetuspaberiga vooderdatud 28cm diameetriga koogivormi põhja ja äärtele.
Sega raberber suhkru ja kaneeliga ja kalla põhja peale.
Katte jaoks vahusta munad suhkruga ja vaniljesuhkruga. Lisa hapukoor.
Kalla segu ühtlaselt koogile.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar