Nagu ka teisest järgnevast ( ja neile tuleb veel lisa) nami-nami retseptist arvata võib, ostsin ma omale natuke aega tagasi võrratu nami-nami kokaraamatu.
Antud retsept on imelihtne teha ja maitseb väga hästi. Praegusel õunteuputuse ajal väga asjakohane.
Mandli-iirisekate:
50g võid
2dl fariinsuhkrut
2dl vahukoort
1 suur sl kartulitärklist
50g mandlilaaste
serveerimiseks vaniljejäätist
Eemalda õuntelt südamik. Retseptis oli küll öeldud, et lõika õunad pooleks, aga mina jätsin õunad terveks ja ka kõik toimis. Tundus visuaalselt ägedam.
Aseta õunad või õunapoolikud(lõikepind allpool) võiga määritud ahjuvormi .
Sega katteained potis, kuumuta keemiseni ja vala ühtlaselt õuntele. Tõsta vorm 200 kraadisese ahju ja küpseta 20-30 minutit kuni õunad on pehmed. Liiga kaua hoides võivad õunad jällegi lõhki lüüa.
Sega katteained potis, kuumuta keemiseni ja vala ühtlaselt õuntele. Tõsta vorm 200 kraadisese ahju ja küpseta 20-30 minutit kuni õunad on pehmed. Liiga kaua hoides võivad õunad jällegi lõhki lüüa.
Lase enne serveerimist paar minutit jahtuda ja serveeri vaniljejäätisega.
Greetel, nii tore on lugeda, et Sa Nami-Nami kokaraamatu ostsid ja et Sa ostuga rahul oled :)
VastaKustuta