12 juuni 2010

Lahtine hakklihapirukas



500g lehttaigent
400g hakkliha
2 sibulat
2 dl riivjuustu
200g seeni ( shaminjonid)
2 muna
2 dl hapukoort
1 spl jahu
paar tomatit
soola
pipart
basiilikut

Taigen rullida lahti ja asetada 28cm diameetriga pirukavormi. Tee kahvliga augud sisse ja küpseta 10 minutit 200-kraadises ahjus.
Hakkliha praadida hakitud sibula ja seentega. Maitsestada soola ja pipraga.
Klopi munad lahti ja lisa hapukoor, jahu, riivjuust. Maitsesta soola ja pipraga.
Taigna peale kallata segu pannil ja selle peale omakorda hapukoore segu. Kõige peale laota tomativiilud ja puista peale soola-pipart ja mõned tl basiilikut.
Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar