21 jaanuar 2010

Vürtsikas ananassi-salaamipitsa


Põhi :
Vilma õhukese pitsapõhja pulber

Kate:
väike Pomi tomatipüree
150g salaamit
4 ananassirõngast
100-150g sinihallitusjuustu
1 chillipipra kaun
kuivatatud basiilikut
peotäis musti oliive
1tl punet
peale riivitud Edami või mozzarella juustu

Valmista taigen vastavalt õpetusele ja vormi see küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile.
Määri peale ühtlane kiht tomatipastat. Haki salaami tükkideks ja lisa pitsale. Nüüd tükelda ja lisa ananass. Haki chillikaun hästi peenikeseks. Kui tahad vähem teravamat - eemalda enne seemned. Laota chilli ühtlaselt pitsale laiali. Lisa peotäis musti oliive. Murenda sinihallitusjuust ühtlase kihina pitsa peale. Maitsesta basiiliku ja punega. Raputa peale riivjuustu.
Küpseta pitsat 250 kraadi juures 10-15 minutit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar