- 500 g lambaliha- ribiplaat
- 1 tl soola
- 1 tl musta pipart
- 1 sl mett
- 2 tk purustatud küünt küüslauku
Sega sool, pipar, hakitud küüslauk ja mesi ning hõõru saadud maitsesegu lamba ribiplaadile. Lase 20-30 minutit maitsestuda.
Küpseta 175kraadises ahjus umbes 60 minutit, kuni lambaliha tuleb ribikontidelt kerge vaevaga lahti ja marinaad on mõnusalt kleepuvaks küpsenud.
Serveerimiseks lõika lamba ribiplaat üksikuteks ribideks.
Küpseta 175kraadises ahjus umbes 60 minutit, kuni lambaliha tuleb ribikontidelt kerge vaevaga lahti ja marinaad on mõnusalt kleepuvaks küpsenud.
Serveerimiseks lõika lamba ribiplaat üksikuteks ribideks.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar